• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Fotobehang

Fotobehang van AluminiumStunter.nl is een voordelige manier om op een mooie manier jouw eigen behang goedkoop te bemachtigen en zo jouw wand persoonlijk te decoreren. Je kunt je eigen behang ontwerpen of een foto uit onze brede collectie afbeeldingen kiezen. Deze collectie bevat meer dan 1000 verschillende soorten foto op behang, zoals goedkoop kinderbehang. Ons behang is een zeer voordelige keuze en van uitstekende kwaliteit. Naast de foto kun je het eigen fotobehang goedkoop nog unieker maken door de behangsoort te kiezen.

Waarom fotobehang van AluminiumStunter.nl?

Met ons fotobehang kun je jouw slaapkamer, woonkamer, kinderkamer, kantoor, keuken of ander soort kamer decoreren. Dit gebeurt dan met een persoonlijke foto die echt iets betekent. Je kunt worden herinnerd aan bijvoorbeeld een mooie vakantie of leuk uitstapje met een vakantiefoto of natuurfoto. Fotobehang eigen foto kan ook altijd aansluiten bij de stijl van jouw interieur. Je kunt dus het behang ontwerpen met jouw eigen favoriete foto. Bij het uploaden van je eigen foto heb je de keuze uit twee soorten behangpapier. Je kunt kiezen uit vinyl behang of airtex behang. Vinyl behang is te bestellen voor maar €14,95 per vierkante meter. De andere soort, airtex behang, is ook verkrijgbaar voor €14,95 per vierkante meter. Voor het beste resultaat bij het bestellen van jouw eigen behang foto dient de foto minimaal 700 pixels per meter te hebben. Dus bij een foto behang van 2 bij 2 meter moet de foto minimaal een resolutie van 1400 x 1400 hebben. De andere optie is een fotobehang uit onze collectie. Je kunt hierbij kiezen uit wel meer dan 1000 afbeeldingen, het formaat van zo’n posterbehang is al bepaald. Een foto van onze collectie is verkrijgbaar op twee soorten behangpapier: vliesbehang of glasvezelbehang.

Plakservice

Onderdeel van onze service is de mogelijkheid om een specialist van ons het eigen fotobbehang goedkoop én professioneel te laten plakken.

Eigen fotobehang goedkoop 

Allereerst is er de mogelijkheid om je eigen posterbehang te ontwerpen door zelf een foto uit te zoeken. Dit kan een foto zijn die jij zelf mooi vindt, bijvoorbeeld jouw favoriete vakantiefoto, natuurfoto of familiefoto. Hierdoor wordt de decoratie erg persoonlijk en dus uniek. Je kunt bijvoorbeeld met je iegen foto goedkoop kinderbehang samenstellen. Als je zelf een foto uitkiest is het belangrijk dat deze een hoge resolutie heeft zodat de afdruk een hoge kwaliteit heeft. De foto moet per meter minimaal 700 pixels hebben. Bij een formaat van 2 x 2 meter van het behang moet de foto dus een minimale resolutie van 1400 x 1400 hebben. Fotobehang eigen foto is verkrijgbaar in twee verschillende soorten: vinyl behang of airtex behang. Vinyl behang is al voor €14,95 per vierkante meter te verkrijgen. Airtex behang is te bestellen voor €14,95 per vierkante meter.

Kinderen op fotobehang

Goedkoop kinderbehang uit eigen collectie

Bij een behangprint uit ons eigen assortiment heb je de keuze uit meer dan 100 verschillende afbeeldingen in meerdere categorieën zoals natuur, dieren, sport, steden en kinderbehang. Het formaat van deze producten staat al vast. Bij het bestellen van een foto behang uit onze collectie heb je de keuze uit twee soorten behangpapier: vliesbehang of glasvezelbehang. Zo kun je eenvoudig goedkoop kinderbehang uitzoeken en bestellen.

Stad op fotobehang

Fotobehang eenvoudig bestellen

Wij van AluminiumStunter.nl vinden het erg belangrijk dat jij tevreden bent met je bestelling. Wij zorgen ervoor dat de behang foto een hoge kwaliteit heeft, de prijzen laag zijn en dat het product zo snel mogelijk bij jou thuis geleverd wordt. Als je fotobehang hebt besteld wordt deze al binnen 3 werkdagen geleverd. Het behang wordt verpakt in een koker, waardoor het onderweg niet beschadigd raakt.

Direct bestellen