• Al meer dan 100.000 platen geleverd
 • GRATIS verzending vanaf €48
 • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op aluminium
85% Korting
Al vanaf € 3,95
Foto op aluminium
85% Korting
Al vanaf € 3,95
Topgarantie
 • 24-uurs levering mogelijk!
 • Gratis verzending vanaf € 48,-
 • Keuze uit wit of geborsteld aluminium
 • XXL formaten mogelijk (groter dan 150x100)
Bestel nu je tekst aluminium met 85% korting

Tekst op aluminium

Bestel bij ons een foto of collage op aluminium en voeg gratis een tekst op aluminium toe! Hoeveel je ook bestelt, of in welk formaat, je kunt er zonder extra kosten tekst op plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld een grappige anekdote of een emotionele boodschap toevoegen met onze tekst op aluminium mogelijkheid. Laat jouw foto printen op metaal via AluminiumStunter.nl!

Tekst op aluminium print toevoegen

Een foto afdrukken met tekst ligt misschien niet meteen voor de hand, maar wanneer je het zelf probeert kun je zien hoe prettig de resultaten zijn. De kleurenprint, het gevoel van de tekst, aluminium en de industriële glans van de tekst vormen samen een aantrekkelijke wanddecoratie. Je kunt er jouw beste wensen aan toevoegen, een grappige anekdote, een plagerige slogan of een emotionele boodschap - de mogelijkheden zijn eindeloos bij een foto met tekst afdrukken.

Tekst drukken op aluminium in een paar eenvoudige stappen

Tekst toevoegen aan een foto kan te professioneel en lastig klinken. Heb je dus hulp nodig? Met onze software en bewerkingstools kun je de foto met tekst laten afdrukken in drie eenvoudige stappen:

 • Klik op het gewenste formaat uit de lijst aan de rechterkant van de website.
 • Upload een foto van jouw voorkeur.
 • Eenmaal geüpload, zal het scherm veranderen in een eenvoudig te gebruiken toolvenster met "Tekst" geschreven aan de linkerkant.
 • Klik op het icoontje "Tekst" en dan op de groene knop "Tekst toevoegen".
 • Experimenteer met een scala aan kleuren, een breed scala aan lettertypen en andere bewerkingstools die wij aanbieden om de meest aansprekende tekst aluminium te maken.

Je kunt de tekst verplaatsen en roteren in elke gewenste uitlijning. Zodra je klaar bent met het bewerken van de foto en tekst, kun je onze "Preview" optie gebruiken om te zien hoe de foto er op de muur van jouw huis uit zal zien. Naast het kiezen voor de fotobewerking tekst, kun je later ook eventueel nog kiezen voor een andere fotobewerking. De andere fotobewerkingen zijn een omzetting naar zwart-wit of sepia tinten. Een professionele fotobewerking is een fotocollage.

Fotocollage met tekst

Om ervoor te zorgen dat je precies krijgt wat je wil, hebben we meer opties toegevoegd aan onze service. Je kunt nu zelf de beste afwerking voor de aluminium plaat kiezen. Als je van de stoere en industriële structuur van aluminium houdt, kun je kiezen voor een geborstelde toplaag. De grijsachtige laag verbergt de metaalstructuur niet, jouw foto afdrukken met tekst krijgt hierdoor een stoere look. Daarnaast kun je kiezen voor een fotocollage met tekst, een fotocollage met tekst zorgt ervoor dat jouw favoriete foto's gebundeld worden met een passende tekst. De tekst voor jouw fotocollage met tekst bepaal jij helemaal zelf. Zo is deze altijd passend!

Als je echter van een schonere look houdt die voorkomt dat de metalen structuur op de foto en tekst te zien is, dan kun je kiezen voor een witte toplaag. De glanzende uitstraling verbergt de metalen textuur van aluminium.

Wanddecoratie met tekst voor binnen én buiten

Het beste aan tekst drukken op aluminium is dat je hiermee een veelzijdige wanddecoratie met tekst vormt die past bij de meeste moderne interieurs en dat deze wanddecoratie met tekst ook buiten kan worden geplaatst.

Bij ons is een perfect type aluminium verkrijgbaar om buiten op te hangen. In de besteltool kun je speciaal kiezen voor een aluminium foto voor buiten. Je kunt het in de achtertuin ophangen en jarenlang genieten van de wanddecoratie met tekst. De foto op aluminium voor buiten is resistent tegen zonlicht, temperatuurverschillen en vocht. De inkt die gebruikt wordt om de foto en tekst af te drukken, voorkomt ook dat deze verbleekt. Een afdruk op aluminium is dus top kwaliteit. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via de mail of via de telefoon.

Tekst op aluminium bestellen

Het bestellen van een tekst op aluminium is onwijs eenvoudig en snel. Begin met het kiezen van jouw favoriete foto en upload deze op de site. Versleep de afbeelding totdat het naar wens is. Voeg hier een leuke quote aan toe of een bepaalde datum. Kies jouw formaat en soort aluminium. Ga voor een geborsteld aluminium of voor een normaal aluminium. Kies ook het formaat.

In de volgende stap kies jij een ophangsysteem, voeg je een eventuele filter toe en laat een fotocontrole doen. Een van onze foto experts gaat bij een fotocontrole jouw foto controleren op kwaliteit. Wanneer deze niet voldoende is, wordt er contact met je opgenomen. Met een fotocontrole ben jij dus verzekerd van het allerbeste resultaat. Maak jouw foto op aluminium helemaal eigen met een tekst en eventueel een leuke filter. Met een zwart-wit filter zorg jij voor een klassieke look, met een sepia filter creëer jij juist een gave vintage look.

Bestel vandaag nog jouw favoriete tekst op aluminium op AluminiumStunter.nl!