• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Tekst op aluminium

Bij AluminiumStunter kun je tijdens de bestelling tekst op aluminium plaatsen. Bij het bestellen van een foto op aluminium of de meeste andere producten kun je tekst toevoegen. Dit is een gratis fotobewerking die je makkelijk en snel kunt uitvoeren. Met tekst kun je jouw foto op aluminium nog persoonlijker en origineler maken. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos!

De mogelijkheden van tekst op aluminium

Tekst toevoegen aan je foto is een van de vele fotobewerkingen die wij van AluminiumStunter jou bieden. Dit is bovendien gratis. Door tekst te plaatsen in de besteltool kun je de foto toelichten met namen, een datum of een locatie. Hierdoor zul jij de details van deze foto nooit vergeten en wordt de context makkelijk te begrijpen voor jouw gasten. Daarnaast kun je bijvoorbeeld een leuke spreuk toevoegen aan de foto door middel van onze fotobewerking. Je hoeft niet per sé tekst toe te voegen aan een bestaande afbeelding. Je kunt ook bijvoorbeeld zelf een volledig witte afbeelding uploaden, zodat je deze verder zelf kunt aanpassen met tekst. Zo laat je een foto afdrukken met alleen tekst. Door bij een foto op aluminium tekst toe te voegen wordt de afbeelding geschikt voor bedrijfspromotie. Zo kun je bijvoorbeeld bij je bedrijfslogo de slogan toevoegen en de foto ophangen in jouw kantoor.

Tekst op aluminium bestellen

Allereerst kies je natuurlijk voor een product, de foto en het formaat. Bij de meeste vormen van wanddecoratie en fotocadeaus kun je kiezen om tekst toe te voegen in de besteltool. Hier krijg je veel ruimte om jouw foto aan te passen. Er valt veel te variëren met het lettertype, lettergrootte en de kleur van de letters. Ook kun je slepen met de tekst om deze op de juiste plek te krijgen. Naast het kiezen voor de fotobewerking tekst, kun je later ook eventueel nog kiezen voor een andere fotobewerking. De andere fotobewerkingen zijn een omzetting naar zwart-wit of sepia tinten. Een professionele fotobewerking is een fotocollage. Bij AluminiumStunter profiteer je van voordelige prijzen, een snelle levering en een uitstekende service. Heb je nog vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Bestel vandaag nog jouw favoriete tekst op aluminium op AluminiumStunter.nl!

Direct bestellen