• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Fotoproducten

Cadeau met foto bestellen

Op AluminiumStunter.nl vind je een ruim assortiment fotocadeaus. Een fotocadeau is leuk om te geven, maar natuurlijk vooral om te krijgen. Door een mooie wanddecoratie met eigen foto te laten drukken, heb je binnen de kortste keren een origineel, uniek en persoonlijk cadeau. Hier zal iedereen blij mee zijn. In ons brede aanbod is er zeker weten voor iedereen wat te vinden, doordat onze fotocadeaus goedkoop zijn. Jong en oud, man of vrouw: er is voor iedereen een passend fotocadeau.

Ons assortiment fotocadeaus

Naast onze collectie wanddecoratie, bieden we nu ook een grote collectie fotocadeaus aan. Een fotocadeau is precies zoals de naam al zegt: een cadeau, bedrukt met een zelfgekozen foto. Alle foto’s zijn geschikt voor een fotocadeau. Of het nu een gezinsfoto, een foto van je vrienden of een vakantiefoto is. Het zal altijd leuk staan op één van onze cadeaus. Voor iedere persoonlijkheid is er een geschikt cadeau te vinden. Zo hebben we voor de keukenprins(es) bijvoorbeeld een schort, snijplank, onderzetters, placemats of mokken in het assortiment. Voor de computerfreak is een foto op muismat een erg leuk idee. Zoek je een fotocadeau voor iemand die veel reist? Dan is een foto op toilettas een passend cadeau. Ben je gewoon opzoek naar een kleinigheidje? We bieden sleutelhangers aan, die je ook kunt laten bedrukken met een zelfgekozen foto. Zoals je merkt: er is echt voor iedereen wat te vinden, doordat een fotocadeau goedkoop verkrijgbaar is.

Fotocadeau bestellen

Een fotocadeau bestellen is erg gemakkelijk en zo gedaan. Het enige wat jij namelijk hoeft te doen, is het kiezen van een foto en deze vervolgens te uploaden via ons bestelsysteem. Daarna kies je het gewenste fotocadeau en kun je meteen zien of de foto mooi staat. Eventueel kun je nog bepaalde fotobewerkingen aan je foto toevoegen. Denk aan het omzetten van je foto in een zwart-wit of sepia kleur. Ben je tevreden? Druk op bestellen en wij zullen je bestelling verwerken. We zullen je fotocadeau binnen 2 werkdagen versturen. Voordat je het weet, heb je het al in huis! Alle bestellingen vanaf €48 worden GRATIS verzonden!

Wil jij ook wanddecoratie met eigen foto of persoonlijke fotocadeaus bestellen? Je hebt er al één vanaf €8,95. Snel bestellen, dus!