• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Trouwfoto op aluminium

Trouwen, de (vermoedelijk) mooiste dag van je leven. Wat voor eten moet er komen, wie wordt wel en niet uitgenodigd, welke jurk gaat de bruid dragen en welke soort en kleur bloemen moeten er komen? Allemaal even belangrijke vragen die vaak voor veel stress zorgen, vooral bij de aanstaande bruid. Maar uiteindelijk was het het allemaal waard, want je bent nu getrouwd met de liefde van je leven.

Die dag wil je natuurlijk voor altijd koesteren. Daarom laat je ook foto’s maken, foto’s van de gasten, de omgeving waar je trouwt, de ceremonie en natuurlijk van de bruid en bruidegom, zowel voor, tijdens en na de trouwerij. Wanneer het weer meezit, is dat helemaal mooi meegenomen en krijg je de meest prachtige foto’s. Maar van een winterbruiloft kunnen net zulke mooie trouwfoto’s gemaakt worden. Wanneer je vroeger mooie trouwfoto’s had, liet je deze op fotopapier afdrukken. Tegenwoordig zijn er zoveel meer mogelijkheden. Moderne trouwfoto’s kun je zo op je computer of harde schijf zetten en ze daar opslaan. Je kunt de foto’s snel weer opzoeken en zo vaak als je wilt weer bekijken. Maar het is natuurlijk ook heel mooi om je moderne trouwfoto’s te laten afdrukken. Op die manier is je trouwfoto voor iedereen zichtbaar en kan iedereen ervan genieten. Dit kun je op een originele manier doen door een trouwfoto op aluminium te bestellen! Je kunt deze dan in de kamer, hal, keuken of slaapkamer hangen. Hierdoor kun je steeds blijven genieten van een van de mooiste momenten uit je leven. Een foto op aluminium geeft een strakke en moderne uitstraling. Er zijn verschillende mogelijkheden bij het afdrukken van een foto op aluminium. Ten eerste kun je kiezen tussen wit of geborsteld aluminium. Ten tweede kun je een foto op aluminium in zwart-wit of sepia laten afdrukken. Deze bewerkingen kun je zelf selecteren bij de extra opties, nadat je de foto hebt geüpload via het bestelsysteem. Twijfel niet en bestel vandaag nog jouw meest romantische trouwfoto op aluminium!

Trouwfoto op aluminium

Bekijk hieronder de voorbeelden van een aantal kanten die je al voor gingen en hun trouwfoto op aluminium bestelden! Zij hebben de foto met toestemming laten plaatsen, zodat jij ook kunt zien hoe jouw trouwfoto er op aluminium uit komt te zien. Heb jij al originele trouwfoto's bij ons besteld en mogen wij deze gebruiken als klant voorbeeld? Stuur dan jouw foto, met eventuele reactie, naar info@aluminiumstunter.nl.

Trouwfoto op aluminium    Huwelijksfoto op aluminium Trouwen voorbeeld foto op aluminium

>Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen