• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op aluminium
85% Korting
Al vanaf € 3,95
Foto op aluminium
85% Korting
Al vanaf € 3,95
Topgarantie
  • 24-uurs levering mogelijk!
  • Gratis verzending vanaf € 48,-
  • Keuze uit wit of geborsteld aluminium
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 150x100)
Bestel nu je aluminium met 85% korting

Aluminiumsoorten

Wij leggen jou graag de verschillende soorten aluminium voor jouw foto op aluminium uit! Jouw foto verdient het natuurlijk om op het beste, bij die foto passende, aluminium te worden gedrukt. Het is natuurlijk moeilijk om te bepalen welk soort foto metaal bij jouw foto past. Daarom willen wij je zo goed mogelijk uitleggen wat voor soorten op aluminium wij verkopen en wat de effecten hiervan zijn. Wij verkopen foto’s op wit of geborsteld aluminium. De prijzen van de verschillende soorten aluminium verschillen niet van elkaar.

Witte ondergrond

Een witte ondergrond wordt heel veel gebruikt om foto’s of teksten op af te drukken, zo wordt het niet alleen bij foto metaal gebruikt, maar ook bij bijvoorbeeld papier en canvas. Dit komt doordat normaal gesproken, een printer geen witte inkten kan printen. Witte inkten hebben als nadeel dat ze snel uitdrogen, het is dus maar beter om op een witte ondergrond te printen. Al het wit wordt dus uit die ondergrond gehaald, dan heb je ook geen problemen met verkleuring van inkt. Het belangrijkste wat je moet weten over deze ondergrond, is dat het je foto een heldere weergave geeft en dat je de structuur van het aluminium niet ziet. Een foto op aluminium witte toplaag zorgt voor heldere kleuren en doordat het aluminium heel glad en strak wordt, is het dus ideaal in elk soort interieur.

Geborsteld aluminium

Een foto op geborsteld aluminium zorgt voor een stoere uitstraling, want al het witte in de foto, daar zie je nu de structuur van het aluminium doorheen. Je ziet dus echt de structuur van het aluminium, deze structuur kun je niet alleen zien, maar ook voelen. Je foto op aluminium wordt niet glad, maar ruw, en daardoor wordt hij ook heel levendig. Wanneer de zon op je foto schijnt, zie je hem in een heel ander licht, letterlijk en figuurlijk. Hij krijgt een bepaald effect die je niet kunt zien wanneer de zon, of lamp, er niet op die manier op schijnen.

Je maakt je keuze, wit of geborsteld aluminium, eenvoudig in onze besteltool!

Direct bestellen