• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op plexiglas Foto op plexiglas

Een foto afdrukken op glas is een nieuwe, populaire manier van je kamer opvrolijken. Een foto op glas is vaak te bewonderen in woonbladen, op beurzen of in showmodellen van de nieuwste, hipste kamers.
Natuurlijk kun je ook zelf een foto op plexiglas in je slaapkamer, badkamer, eetkamer of waar je ook maar wilt, hangen. Een foto op plexiglas is een echte blikvanger en zal veel positieve reacties uitlokken. Daarnaast is het ook een prima gespreksopener. Samen kun je gezellig even kletsen over dat mooie moment waarop de foto is genomen.

Omschrijving

Een foto op glas is juist zo leuk, omdat je zelf mag kiezen welke foto je af wilt laten drukken. Zo zou je kunnen kiezen voor een mooie familiefoto, een vakantiefoto of een foto van je huisdier. Op deze manier kun je een hele persoonlijke touch aan je interieur geven. Plexiglas geeft een enorm luxe uitstraling aan je foto en maakt je interieur tot één geheel. Wanneer je je foto op plexiglas dan ook nog eens dicht bij het licht hangt, zal er een prachtig effect ontstaan. Het licht schijnt namelijk door je foto heen, waardoor er felle en heldere kleuren ontstaan. Je foto knalt dan echt van het glas af. Een foto op plexiglas is in verschillende formaten te bestellen, waarvan het kleinste formaat 15x10 centimeter is en het grootste formaat 160x120 centimeter. Natuurlijk kun je je foto gewoon neerzetten, maar ophangen is toch wel het mooist. Er zijn dan ook verschillende ophangsystemen verkrijgbaar voor een foto op glas. Zo kun je voor een afstandhouder of voor een ophangsysteem aan de zijkant kiezen. Bij een afstandhouder boren we vier kleine gaatjes in je foto. In deze gaten kunnen de afstandhouders worden bevestigd. Op deze manier komt je foto een stukje van de muur af te hangen. Hierdoor kan het licht door de foto heen schijnen en ontstaat er een 3D effect. Een ophangsysteem aan de zijkant zorgt ervoor dat er geen gaatjes in het glas geboord hoeven te worden. Het systeem wordt aan de zijkanten van de foto geplaatst. Hierdoor komt de foto strak tegen de muur te hangen.

Kan jouw huis nog wel een moderne decoratie gebruiken? Bestel dan snel een foto op plexiglas!

Direct bestellen