• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Ophangsysteem voor foto op aluminium

Bij AluminiumStunter.nl hebben we een heel gemakkelijk ophangsysteem waarmee je jouw foto op aluminium op kunt hangen. Tijdens het bestelproces kun je aangeven of je het ophangsysteem graag bij je foto op aluminium wilt bestellen. Met dit systeem weet je zeker dat jouw foto straks mooi recht aan de muur hangt!

Hoe hang ik mijn foto op aluminium op?

Voordat je gaat bestellen, is het natuurlijk wel handig om te weten hoe het alu ophangsysteem werkt. We leggen dat hier snel voor je uit. Wil je het nog een keer nalezen? Er wordt ook een handleiding bij je ophangsysteem gevoegd. Het ophangsysteem bestaat uit een aluminium plaatje, dat je op je foto bevestigt. Je foto op aluminium is op de achterkant van een lijmlaag voorzien. Na het verwijderen van de folie plak je je ophangsysteem gemakkelijk op de achterkant van de foto.

Er zijn een paar dingen waarop je moet letten bij het bevestigen van je foto. Om ervoor te zorgen dat je aluminiumfoto precies recht aan de muur komt te hangen, is het belangrijk dat je het ophanghaakje precies in het midden van je aluminiumplaat plakt. De twee blokjes foam die je op de achterkant van het ophangsysteem kunt plakken, fungeren als bumpers. Door ze in beide hoeken te plaatsen, helpen ze ook bij het netjes recht hangen aan de muur. Een ander belangrijk punt waarop je moet letten, is dat na het bevestigen van het ophangsysteem op je foto, deze 24 uur moet uitharden. Dit is noodzakelijk voor het goed werken van het systeem. Het is ook verstandig om de ondergrond te ontvetten. Hierdoor blijft het ophangsysteem beter op z’n plaats zitten.

Door deze stappen te volgen, hangt jouw aluminiumfoto straks mooi recht en vast aan de muur. Nadat je een geschikte plek hebt gevonden in huis, kun je aan de slag gaan! Daarna kan het genieten van je lievelingsfoto op dit mooie materiaal beginnen. Snel zo'n systeem bestellen, dus!

Direct bestellen