• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Ophangsysteem voor foto op aluminium

Wil je snel en gemakkelijk je aluminium foto ophangen? Bij AluminiumStunter.nl kun je bij je bestelling een ophangsysteem aluminium foto kopen waarmee je jouw foto op aluminium op kunt hangen. Tijdens het bestelproces kun je aangeven of je het ophangsysteem graag bij je foto op aluminium wilt bestellen. Een dibond foto ophangen is nog makkelijker met een ophangsysteem. Met dit fotolijst ophangsysteem weet je zeker dat jouw foto straks mooi recht aan de muur hangt! Naast het ophangsysteem voor een foto op dibond hebben we ook een ophangsysteem poster een poster ophangen is met dit systeem zeer gemakkelijk. 

Fotolijst ophangsysteem aluminium bestellen

Wil je een ophangsysteem aluminium foto kopen bij je bestelling? Voordat je gaat bestellen, is het natuurlijk wel handig om te weten hoe het alu ophangsysteem werkt. We leggen dat hier snel voor je uit. Wil je het nog een keer nalezen? Er wordt ook een handleiding bij je ophangsysteem gevoegd, zodat een aluminium foto ophangen op elk moment kan. Het ophangsysteem bestaat uit een aluminium plaatje, dat je op je foto's bevestigt. Je foto op aluminium is op de achterkant van een lijmlaag voorzien. Na het verwijderen van de folie plak je je fotolijst ophangsysteem gemakkelijk op de achterkant van de foto. Zo kun je snel meerdere platen aan de muur hangen.

Er zijn een paar dingen waarop je moet letten bij het dibond foto ophangen. Om ervoor te zorgen dat je aluminiumfoto precies recht aan de muur komt te hangen, is het belangrijk dat je het ophanghaakje precies in het midden van je aluminiumplaat plakt. De twee blokjes foam die je op de achterkant van het alu dibond ophangsysteem kunt plakken, fungeren als bumpers. Door ze in beide hoeken te plaatsen, helpen ze ook bij het netjes recht hangen aan de muur. Een ander belangrijk punt waarop je moet letten bij het aan de muur hangen van een dibond plaat, is dat na het bevestigen van het ophangsysteem op je foto, deze 24 uur moet uitharden. Dit is noodzakelijk voor het goed werken van het systeem. We raden ook aan de ondergrond goed te ontvetten. Hierdoor blijft het ophangsysteem beter op z’n plaats zitten.

Door deze stappen te volgen, hangt jouw aluminiumfoto straks mooi recht en vast aan de muur. Nadat je een geschikte plek hebt gevonden in huis, kun je aan de slag gaan! Daarna kan het genieten van je lievelingsfoto op dit mooie materiaal beginnen. Snel zo'n systeem bestellen, dus!

Direct bestellen