• Al meer dan 100.000 platen geleverd
 • GRATIS verzending vanaf €48
 • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op aluminium
85% Korting
Al vanaf € 3,95
Foto op aluminium
85% Korting
Al vanaf € 3,95
Topgarantie
 • 24-uurs levering mogelijk!
 • Gratis verzending vanaf € 48,-
 • Keuze uit wit of geborsteld aluminium
 • XXL formaten mogelijk (groter dan 150x100)
Bestel nu je aluminium met 85% korting

Ophangsysteem voor foto op aluminium

Wil je snel en gemakkelijk je aluminium foto ophangen? Dan ben je hier op het juiste adres! Bij AluminiumStunter.nl kun je bij je bestelling een ophangsysteem aluminium foto kopen waarmee je jouw foto op aluminium op kunt hangen. Tijdens het bestelproces kun je aangeven of je gebruik wil maken van een ophangsysteem, waarbij je keuze hebt uit verschillende mogelijkheden. Een ophangsysteem aluminium foto bestel je nu bij Aluminiumstunter.nl!

Het ophangen van een ophangsysteem

Wil je een ophangsysteem aluminium foto kopen bij je bestelling? Voordat je gaat bestellen, is het natuurlijk wel handig om te weten hoe het ophangsysteem werkt. We leggen dat hier snel voor je uit. Wil je het nog een keer nalezen? Er wordt ook een handleiding bij je ophangsysteem gevoegd, zodat een aluminium foto ophangen op elk moment kan. Het ophangsysteem bestaat uit een aluminium plaatje, dat je op je foto's bevestigt. Je foto op aluminium is op de achterkant van een lijmlaag voorzien. Na het verwijderen van de folie plak je je fotolijst ophangsysteem gemakkelijk op de achterkant van de foto. Zo kun je snel meerdere platen aan de muur hangen, met de nieuwe aluminium poster ophangsysteem. Het ophangen kost hierdoor maar enkele minuten en bespaart jou veel moeite.

Er zijn een paar dingen waarop je moet letten bij het dibond foto ophangen. Om ervoor te zorgen dat je aluminiumfoto precies recht aan de muur komt te hangen, is het belangrijk dat je het ophanghaakje precies in het midden van je aluminiumplaat plakt. De twee blokjes foam die je op de achterkant van het alu dibond ophangsysteem kunt plakken, fungeren als bumpers. Door ze in beide hoeken te plaatsen, helpen ze ook bij het netjes recht hangen aan de muur. Een ander belangrijk punt waarop je moet letten bij het aan de muur hangen van een dibond plaat, is dat na het bevestigen van het ophangsysteem op je foto, deze 24 uur moet uitharden. Dit is noodzakelijk voor het goed werken van het systeem. We raden ook aan de ondergrond goed te ontvetten. Hierdoor blijft het ophangsysteem beter op z’n plaats zitten.

Door deze stappen te volgen, hangt jouw aluminiumfoto straks mooi recht en vast aan de muur. Nadat je een geschikte plek hebt gevonden in huis, kun je aan de slag gaan! Daarna kan het genieten van je lievelingsfoto op dit mooie materiaal beginnen. Snel zo'n systeem bestellen, dus! Maar hoe bestel je een ophangsysteem bij AluminiumStunter.nl?

Bestel jouw ophangsysteem bij Aluminiumstunter.nl

Een aluminium foto ophangen is nu dus geen probleem meer, maar hoe zit het met het bestellen van een ophangsysteem? Met onze nieuwe besteltool is het bestellen nog nooit zo simpel en eenvoudig geweest. Nadat jij keuzes hebt gemaakt over het formaat en de foto, heb je keuze uit diverse ophangsystemen. Deze verschillende ophangsystemen hebben wij hieronder voor jou in een opsomming gezet:

 • Standaard ophangsysteem;
 • Afstandhouders niet RVS;
 • Astandhouders zijgrip;
 • Afstandhouders RVS;
 • Ophangsysteem RVS zwart;
 • Blind ophangsysteem.

Zoals je ziet heb je keuze uit diverse mogelijkheden. Ook is er per ophangsysteem een foto, waardoor je een goede indruk krijgt van hoe het ophangsysteem er daadwerkelijk uitziet. Hierna krijg je nog een aantal andere opties om jouw foto op aluminium nog verder te personaliseren. Als laatste krijg je een samenvatting van de gegevens - waaronder het ophangsysteem - die jij hebt aangevinkt. Wanneer je hiermee akkoord gaat kan je de bestelling afronden en het product in jouw winkelwagen doen. Wij hopen dat je via deze manier genoeg informatie hebt gekregen over de verschillende ophangsystemen die wij aanbieden. Heb je toch nog een aantal vragen over de ophangsystemen? Op onze website hebben we een pagina met veelgestelde vragen, waarbij deze per categorie zijn ingedeeld. Wanneer je geen antwoord krijgt op je vraag kan je gerust contact opnemen met de klantenservice, via de mail of telefoon. Bestel vandaag nog een foto op aluminium, aangevuld met een ophangsysteem bij AluminiumStunter.nl!