• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Vakantiefoto op aluminium

Zon, zee, strand… Het hele jaar kijk je uit naar de geweldige vakantie die je te wachten staat. Of de bestemming nou in Spanje, in Zuid-Afrika of in Noorwegen ligt, een vakantie is altijd iets om naar uit te kijken. Wanneer de tijd dan werkelijk is aangebroken en je in het land van bestemming lekker zit te genieten van je welverdiende dagen vrij, maak je veel mooie momenten mee. Het is belangrijk deze momenten vast te leggen, zodat de herinneringen na de vakantie altijd in leven blijven. Een manier om de speciale momenten vast te leggen, is door ze te fotograferen. Het komt echter vaak voor dat de gemaakte foto’s op de camera blijven staan, eventueel op de computer worden gezet of gewoon na een jaar weer worden verwijderd. Dit is natuurlijk heel erg jammer, want zo gaan de mooie herinneringen alsnog verloren. Om je herinneringen echt altijd in leven te houden, is het misschien een leuk idee om je vakantiefoto af te laten drukken op een mooi fotoproduct, zoals aluminium. De foto op aluminium kun je aan de muur hangen of op bijvoorbeeld de kast zetten, waardoor de foto goed en altijd zichtbaar is. Zo kun je op elk moment van de dag weer even terugdenken aan de prachtige vakantie en er met je huisgenoten of bezoek over praten. Zo raken de mooie momenten nooit weer vergeten!

Voorbeelden vakantiefoto op aluminium afdrukken

Een vakantiefoto op aluminium af laten drukken is dus een erg leuk idee. Maar, past aluminium wel bij jouw interieur? Bij jouw voorkeuren en wensen? En komt je vakantiefoto wel goed uit de verf op aluminium? Om een goede keuze te maken en blij te zijn met het uiteindelijke resultaat, is een antwoord op deze vragen nodig. Om je een beeld te geven van een vakantiefoto op aluminium en je antwoord te geven op bovenstaande vragen, hebben we een aantal klantvoorbeelden op een rijtje gezet. We kregen via onder andere Facebook en de e-mail veel klantenfoto’s toegestuurd, met daarop het eindresultaat van hun vakantiefoto op aluminium. Op deze manier kun je een vakantiefoto op aluminium goed bekijken en afwegen of het ook wat voor jou is. Ben je er van overtuigd geraakt dat een vakantiefoto op aluminium precies is wat jij zoekt? Ga dan naar onze besteltool en upload je foto!

Bekijk hieronder de voorbeelden, krijg een goed beeld van een vakantiefoto op aluminium en doe misschien nieuwe inspiratie op.

Vakantiefoto op aluminium   vakantiefoto op aluminium afgedrukt   Afdruk vakantiefoto op aluminium

>Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen