• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Gezinsfoto op aluminium

Ben je nog op zoek naar een leuke wanddecoratie voor het opvrolijken van je huis? Dan is een gezinsfoto op aluminium hartstikke leuk! Het zorgt ervoor dat je huis nét wat persoonlijker wordt. Aluminium is erg geschikt voor een gezinsfoto, omdat aluminium weinig structuur heeft. Hierdoor loop je niet de kans dat gezichten wegvallen door de grove structuur, zoals bij hout wel vaak gebeurt. Daarnaast bieden wij bij aluminium de optie om je aluminium plaat van een witte ondergrond te voorzien. Daardoor worden kleuren feller weergegeven en blijven de kleuren van de foto realistisch. Aluminium is dus een erg goede optie voor een gezinsfoto.

Voor een gezinsfoto kun je heel veel varianten bedenken. Zo kun je het hele gezin op de foto zetten, alleen de kinderen, alleen de ouders en er nog vele combinaties te bedenken. Vaak worden de foto’s van je gezin op een SD-kaartje of op de computer bewaard. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar is het niet veel leuker om die foto in je huiskamer te hebben hangen? Op die manier is de foto voor iedereen zichtbaar en kan iedereen van je mooie gezinnetje genieten. Het is daarnaast ook meteen een goede gespreksopener, omdat iedereen natuurlijk wil weten hoe je aan die prachtige foto komt! Tenslotte is een gezinsfoto op aluminium ook een erg leuk cadeau voor de grootouders of voor familieleden die een eindje weg wonen.

Voorbeelden gezinsfoto

Ben je er nog niet helemaal zeker van of je je gezinsfoto op aluminium af wilt laten drukken? Of ben je bang dat een gezinsfoto op aluminium niet zo mooi in je interieur past? Bekijk dan even onderstaande klantenvoorbeelden. Deze geven je een goed beeld van een gezinsfoto op aluminium. Heb je zelf een mooie foto van het resultaat? Aarzel dan niet en stuur hem even naar ons op! Vinden we erg leuk!

 

Gezinsfoto op aluminium   voorbeeld gezinsfoto zwart wit op aluminium   familie vader en dochter op aluminium

>Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen