• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Tuinposter Tuinposter

Wanneer de zomer er weer aankomt, dan betekent het dat het ook weer lekker weer wordt om gezellig in de tuin te gaan zitten. Het is altijd fijn om in een vrolijke en gezellige tuin te zitten met een hapje en een drankje. Wat is er dan leuker om naar een gepersonaliseerde tuinposter te kijken? Met een tuinposter met je eigen foto fleur je je tuin op en wordt het een nog groter plezier om buiten te zitten.

Omschrijving

Na de zomer hoef je de tuinposter beslist niet uit je tuin te halen, want tijdens de donkere en gure dagen van de herfst en de winter fleurt je tuin mooi op met een prachtige tuinposter. De tuinposters zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, dus regen, wind en sneeuw zijn geen enkel probleem. Doordat er gebruik wordt gemaakt van UV-bestendige inkt is de tuinposter ook bestand tegen de felle zon. Je kunt de tuinposter dus ophangen waar je maar wilt (hoeft niet onder een afdakje)!

Wil je een mooie afbeelding van de natuur in je tuin, een familiefoto of juist die ene mooie vakantiefoto waar je graag aan terug denkt en weer even bij weg droomt? Bij ons kun je je gewenste foto uploaden en daarbij zelf de uitsnede maken. Heb je een grote tuin waar nodig een opfrisbeurt nodig is of juist een klein balkon dat je wilt opfleuren? Geen probleem. Bij ons kun je het door jou gewenste formaat kiezen. Vervolgens kun je kiezen op wat voor manier je je tuinposter wilt ophangen. Dit kan met behulp van een houten frame, houten latten boven en onder of een aluminium frame. Met behulp van elastieken span je de tuinposter in het aluminium frame. Dit geeft een luxe uitstraling. In plaats van frames kun je er ook voor kiezen om alleen ringen in je tuinposter te laten bevestigen. Hierbij kun je kiezen tussen alleen ringen in de hoeken of om de 30 cm langs de rand van de poster. Met behulp van ringen, een paar spijkers of haken kun je de tuinposter eenvoudig ophangen aan bijvoorbeeld de schutting.

Vanaf €8,95 bestel je al een prachtig tuindoek en binnen 4 werkdagen hangt hij bij jou in de tuin!

Direct bestellen