• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Aluminium foto voor buiten

Foto op aluminium voor buiten

Een aluminium foto is natuurlijk hartstikke mooi voor aan de muur in de gang, woonkamer of slaapkamer. Je wilt de foto toch zeker het liefst aan iedereen laten zien? Daarom hebben wij nu besloten ook foto’s op aluminium voor buiten aan te bieden. Zo hoeven mensen niet eens meer je huis in om die prachtige foto te bekijken. Zelfs de postbode kan dus genieten van jouw prachtige foto voor buiten. Je kunt een aluminium foto voor buiten gebruiken als naambordje voor bij je voordeur. Je kunt hem natuurlijk ook gewoon buiten in de achtertuin hangen. Als het dan mooi weer is en je met een kopje koffie of thee buiten zit, kun je weer even genieten van die mooie foto. Heerlijk om in het zonnetje weg te dromen naar dat moment dat de foto gemaakt werd. Een foto voor buiten is ook een goede manier om je tuin wat op te fleuren of dat ene lelijke plekje op de schutting of muur weg te werken. Zo kun je een leuke familiefoto, foto van je huisdier of foto van een voorwerp of landschap dat erg veel voor je betekent, op aluminium af laten drukken. Dan wordt buiten zitten ineens nog veel aantrekkelijker! Voor bedrijven is een aluminiumplaat met hun logo of bedrijfsnaam erop ook een goede manier om duidelijk(er) aan te geven dat zij daar zitten. Het geeft een erg professionele en zakelijke uitstraling. 

Goede kwaliteit foto voor buiten

Om een foto op aluminium buiten te kunnen hangen is het uiteraard van belang dat de aluminium plaat van de beste kwaliteit is. Je hoeft niet bang te zijn dat je foto op aluminium verkleurt door het zonlicht of wordt vervormd door temperatuurverschillen of vocht. Door de hoge kwaliteit van dibond zal de plaat niet kromtrekken. De foto op aluminium is weerbestendig en zal dus jaren meegaan!

Ophangsysteem

Als je een foto op aluminium buiten op wilt hangen, moet je bij de bestelopties voor de optie  "Buiten"  kiezen. Kies ook voor het ophangsysteem dat voor buiten geschikt is. Verder werkt het precies zoals een gewone foto op aluminium. Eitje dus!

Direct bestellen