• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Fotocollage op aluminium

Zelf fotocollage maken en printen? Dan zit je hier goed! Verfraai de lege muren van uw huis met een fotocollage op aluminium. Een fotocollage aluminium is verkrijgbaar in verschillende formaten vanaf 20x20 cm tot 180x120 cm. Je kunt ook kiezen voor een ander formaat om de collage op aluminium perfect te laten passen. Je kunt simpel en snel je eigen foto poster collage maken met behulp van onze handige besteltool. Onze fotocollage aluminium is verkrijgbaar in twee types  met een witte of geborstelde toplaag. Wil jij zelf fotocollage maken en printen? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Ontdek onze lange lijst met opties

Als het gaat om het printen van een collage, weten we dat je kieskeurig kan zijn en we zijn het volledig met je eens. Perfectie is wat we nastreven. Daarom krijg je bij ons veel mogelijkheden om de beste keuze te maken. Van formaat tot en met de afwerking, alles is mogelijk voor zelf fotocollage maken en printen. Je kunt een aluminiumplaat kiezen dat zo klein is als 20x20 cm of groot als 180x120 cm. Vierkant of rechthoekig, je kunt de vorm van de fotocollage op aluminium zelf bepalen. 

Als geen van onze formaten aanspreekt, dan hebben we een optie om een aangepast formaat te kiezen. Aan het einde van onze lijst met formaten kun je zelf de vorm en de grootte van het frame bepalen. 

Tot slot hebben we ook twee afwerkingsmogelijkheden:

  • Witte toplaag - Deze laag verbergt de natuurlijke textuur van aluminium volledig. 
  • Geborstelde toplaag - Dit is een grijsachtige afwerking waarbij de aluminium structuur duidelijk zichtbaar is.

Perfect voor buitenmuur decoratie

Hoewel niet alle aluminiumsoorten geschikt zijn voor gebruik buitenshuis, hebben we het perfecte type op voorraad dat gebruikt kan worden voor het decoreren van de buitenmuur. Het stevige metaal laat het toe om een collage op aluminium te plaatsen in de tuin, veranda, achtertuin of patio. De hoogwaardige print van de foto's zorgt ervoor dat de kleuren niet vervagen door weersomstandigheden zoals vocht en zonnestralen, zodat een fotocollage op aluminium maken voor buiten ook geen probleem is.

De industriële uitstraling van aluminium is perfect voor alle soorten moderne decoratieve thema's. In combinatie met andere materialen zoals hout past het ook in warmere stijlen. 

Een prachtig cadeau-idee 

Op zoek naar een onvergetelijk cadeau voor een vriend of familielid? Dan is een fotocollage op aluminium maken het juiste cadeau! Of het nu een afscheidscadeau is of een cadeau voor iemands verjaardag, het idee om een duurzaam wanddecoratie product met foto's van verschillende gelukkige momenten te presenteren, kan nooit verkeerd gaan. Niet alleen visueel, maar ook emotioneel zal het mooi zijn. 

Geef een collage aan iemand en zie hem of haar blij zijn. 

Fotocollage aluminium maken

Je kunt natuurlijk zelf een foto poster collage maken, maar ook één door onze professionele vormgevers laten maken voor een meerprijs van €15,-. Met 2 kosteloze correctieronden wordt jouw fotocollage op aluminium helemaal naar jouw smaak. Stuur jouw mooiste foto’s in en wij zullen jouw collage maken. 

  • Door professionele vormgever
  • Incl. 2 correctieronden
  • Originele prijs + €15

Populairste formaten collage op aluminium

Collage op aluminium 60x40

Direct bestellen    60x40 cm € 19,95 (+ €15)

Collage op aluminium 70x50

Direct bestellen    70x50 cm € 24,50 (+ €15)

Collage op aluminium 90x60

Direct bestellen    90x60 cm € 30,95 (+ €15)

Het bestellen van een fotocollage op aluminium

 Fotocollages maken en vervolgens bestellen op aluminium gaat op de volgende manier: 

  • Kies het gewenste formaat waarop je jouw fotocollage afgedrukt wilt.
  • Upload één foto en ga naar de volgende stap.
  • Selecteer bij Fotobewerkingen “collage” en controleer je bestelling. Rond vervolgens je bestelling af.

Nadat je jouw bestelling geplaatst hebt, neemt onze vormgever contact met je op om alle foto’s te verzamelen voordat hij bezig kan met een fotocollage op aluminium maken. Heb je verder nog wensen, zoals een zwart-wit filter of een bepaalde tekst? Dan kun je dit ook aan onze vormgever doorgeven. Verder kun je nog een keuze maken over de kleur van eventuele marges tussen de foto’s. Wanneer alle foto’s verzameld zijn, wordt de hoogwaardige collage gemaakt door onze vormgever en ontvang je via e-mail een voorbeeld hiervan. Je kunt jouw voorbeeld tot twee keer toe kosteloos laten wijzigen, zodat hij volledig naar jouw wensen is. Zonder goedkeuring, wordt geen print gemaakt. Wij gaan pas de fotocollage maken op aluminium wanneer je akkoord hebt gegeven.

Een fotocollage op aluminium kan op vele formaten besteld worden. In alle gevallen geldt de originele prijs van het product met €15,- er bovenop voor het ontwerp door onze vormgever. Je bestelt bijvoorbeeld een foto op aluminium van 20x20 cm voor €3,95 normaal. Wanneer je een collage hebt laten maken, wordt dit dus €18,95. De verzendkosten van een aluminium fotoproduct bedragen €5,95. Bestel jij voor €48 of meer? Dan wordt jouw bestelling GRATIS verzonden!

Heb je nog vragen of advies nodig over een fotocollage op aluminium of één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Bekijk ook onze andere fotobewerkingen!

Bestel vandaag nog jouw favoriete foto’s als collage op aluminium!

Direct bestellen