• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Panorama foto op aluminium

Een panorama foto op aluminium, of panoramafoto op canvas is een prachtige, muurvullende decoratie. Bij AluminiumStunter.nl kun je jouw favoriete panoramafoto af laten drukken op een aluminium ondergrond. Het afdrukken panoramafoto zie je steeds vaker. Het is een foto met een extreme hoogte/breedteverhouding. Er is keuze uit diverse formaten, zodat je hem precies naar jouw wensen aan kunt passen. Een foto op canvas panorama is ook een prachitg product en leuk idee om te bestellen! Laat gemakkelijk jouw panorama foto afdrukken canvas bij AluminiumStunter.nl!

Wat is een panorama foto op aluminium?

Een panoramafoto op aluminium of een panormafoto op canvas is een leuke manier om jouw kale muur op te leuken. Bij een panorama foto op canvas is de breedte vaak veel groter dan de hoogte. Om deze reden wordt het ook wel een langgerekte foto of xxl-foto genoemd.

Je kunt een panoramafoto op veel verschillende manieren maken. Tegenwoordig hebben veel mobiele telefoons en camera’s de mogelijkheid om dit te doen, maar je kunt ook zelf een uitsnede maken. Panoramafotografie is daarom tegenwoordig ook helemaal trendy. Natuurfoto’s, stedenfoto’s en landschapsfoto’s zijn erg geschikt voor een panorama foto op aluminium. Een fotocollage panorma laat namelijk veel in de breedte zien en soms zelfs een volledig beeld in de rondte. Het wordt dan ook wel een 360° foto genoemd. Een panorma foto op canvas is gemakkelijk te bestellen bij AluminiumStunter.nl.

Een panoramafoto op aluminium afdrukken

Omdat panoramafoto’s vaak afgedrukt worden op grote formaten en dit ook afwijkende foto-formaten zijn, is het belangrijk dat de kwaliteit van de foto goed genoeg is. De prijs van een panoramafoto op aluminium is afhankelijk van de gekozen afmeting. Je betaalt verder geen extra kosten, maar alleen het normale formaat. Wil je een panoramafoto afdrukken op aluminium, maar staat het gewenste formaat er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Het ophangen van een aluminium panoramafoto gaat erg gemakkelijk. Je kunt namelijk gewoon een ophangsysteem bij bestellen. Wel raden wij je aan om twee ophangsystemen te bestellen voor een fotocollage panorama, zodat de foto beter aan de muur blijft hangen. Op deze manier bevestig je hem op twee punten aan de muur.

Wanneer je een panoramafoto op aluminium of foto op canvas panorama bestelt, kun je ook eventueel nog tekst toevoegen aan je foto of hem omzetten naar zwart-wit of sepia tinten.

Bestel vandaag nog jouw favoriete panoramafoto op aluminium!

Direct bestellen