• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Meerluik op aluminium

meerluik op aluminium aan de wand

Wil je op een moderne manier jouw favoriete foto’s af laten drukken? Dan is een meerluik foto op aluminium een heel leuk idee. Een foto op aluminium ziet er hartstikke stoer uit en past in ieder interieur. Een foto op aluminium bestaat al een tijdje en hangt dus ook al in vele interieurs. Om dan uniek te blijven, is het soms nodig een beetje te variëren met aluminium. Daarom bieden we je nu de mogelijkheid om je favoriete foto's af te laten drukken op een meerluik van aluminium.

Omschrijving meerluik

Misschien heb je nog nooit van de term ‘meerluik’ gehoord. Wij leggen het graag voor je uit. Voor een meerluik heb je ten eerste een foto in een groot formaat nodig. Je zou dit kunnen vergelijken met een panorama. Bij een panorama wordt de foto echter op één stuk materiaal gedrukt. Bestel je een meerluik, dan wordt je foto verdeeld over meerdere panelen. Je foto is dan als het ware dus opgedeeld in stukjes. Een meerluik geeft je foto een erg leuk en speels effect en zorgt er ook voor dat je huis ruimer lijkt. Meerluiken zijn tegenwoordig erg populair en je kunt ze dan ook vaak terugvinden in woonwinkels, woonmagazines en natuurlijk gewoon in huis. De meeste meerluiken worden afgedrukt op canvas. Wanneer je ze dus op aluminium laat afdrukken, ben je verzekerd van een originele wanddecoratie. In principe zijn alle foto’s geschikt voor een meerluik. We raden je echter wel aan een foto te nemen waar niet te veel belangrijke details op staan. Door het opdelen van je foto kunnen er namelijk soms kleine delen van je foto wegvallen. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer er een belangrijk detail van je foto zou wegvallen.

Er zijn verschillende soorten en formaten meerluiken. De drieluik is het meest populair. Liever geen drieluik? Dan bieden we ook een tweeluik, een vierluik en een vijfluik aan aan. Bekijk hier al onze formaten en bijbehorende prijzen  Een meerluik bestellen is erg simpel. In onze besteltool kun je zelf de foto positioneren, zodat je meerluik naar jouw wens wordt afgedrukt.

Wees de eerste van je vrienden die een meerluik op aluminium in huis haalt en bestel vandaag nog zo’n prachtig kunstwerkje met je eigen foto!

Direct bestellen