• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Dierenfoto op aluminium

Veel mensen in Nederland hebben een huisdier, of hebben er al eentje gehad. Een hond, kat, hamster, cavia, konijn, vis en noem maar op. Een huisdier is hartstikke gezellig en kan de sfeer in huis helemaal afmaken. Maar afgezien van heel gezellig, is het ook goed voor mensen om huisdieren te hebben. Zo is een diertje erg goed voor de gezondheid, zowel fysiek als ook mentaal, sociale interactie en voor de ontwikkeling van kinderen.

We hebben natuurlijk een dierendag, waardoor ze één keer per jaar extra in het zonnetje worden gezet, maar heb je ook het gevoel dat dat niet genoeg is? Dat je huisdier eigenlijk elke dag ‘bedankt’ zou moeten worden? Dan hebben wij nu dé oplossing voor je. Je kunt namelijk prima een foto van je huisdier laten afdrukken op aluminium! Hang ‘m aan de muur en je huisdier zal op die manier altijd vereerd worden. Een foto van je trouwe twee- of viervoeter op aluminium is ook een erg mooi gebaar, wanneer je huisdier helaas overleden is. Op die manier blijft hij of zij altijd in je herinneringen. Kies dus snel je favoriet uit de serie foto’s en upload hem nu. Weet je nou niet zeker of een dierenfoto op aluminium wel mooi in jouw interieur staat of twijfel je over het fotoproduct? Bekijk dan snel onderstaande voorbeelden. Deze voorbeelden zijn allemaal ingestuurd door de klanten zelf met de bedoeling jou een beter beeld te geven van een foto op aluminium.

Waar wacht je nog op? Geef je huisdier de liefde die hij verdiend en bestel een geweldige dierenfoto op aluminium!

Heb je inmiddels een dierenfoto op aluminium in huis hangen en wil je dit aan iedereen laten zien? Stuur dan een foto van het resultaat met eventuele extra informatie naar: info@aluminiumstunter.nl.

Hond op aluminium   voorbeeld paard op aluminium   Fotograaf foto vogel afgedrukt op aluminium

>Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen