• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Printen op aluminium

Een foto laten printen op aluminium is stoer en eigentijds. Doordat een door jouw gekozen foto wordt gedrukt op het materiaal, is het eindproduct persoonlijk en uniek. Een foto kan afgedrukt worden op geborsteld of wit aluminium. De geborstelde variant heeft een robuust uiterlijk en de ruwe structuur van aluminium is goed te zien. Een foto op een witte ondergrond wordt super strak en kleuren zijn duidelijk en helder.

Maar hoe gaan wij precies te werk als we jouw foto afdrukken op aluminium? We leggen het proces van printen op aluminium graag aan je uit!

Het proces

Als je jouw foto op aluminium bij ons besteld hebt, kijken wij eerst naar de foto. Als de foto aan de eisen voldoet, wordt deze doorgestuurd naar de productie. Het is belangrijk dat de foto aan bepaalde eisen voldoet, omdat de afdruk anders niet duidelijk wordt. De tweede stap in het proces van een foto op aluminium printen is het noteren van de belangrijkste data. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het formaat, wel of geen ophangsysteem en welk type aluminium gewenst is. Hierna kan de productie echt beginnen. Aan de hand van de data wordt het juiste formaat erbij gepakt. Deze gaat dan vervolgens naar de printer. Je foto wordt direct geprint op het materiaal. Als de foto helemaal geprint is, controleren wij de kwaliteit van de afdruk. Zo ben je ervan verzekerd dat het product altijd perfect is als het bij je thuis arriveert. Als de foto is goedgekeurd, heb je hem binnen vijf werkdagen in huis!

Dit proces wordt doorlopen bij elke afdruk. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk dus we zorgen er altijd voor dat elke foto op aluminium gecontroleerd wordt voordat hij de deur uit gaat. Door onze jarenlange ervaring met fotoproducten in aluminium en dibond kunnen we goede kwaliteit garanderen. Daardoor zijn we als beste getest door de Consumentenbond en meer onafhankelijke organisaties als de beste printen op aluminium aanbieder!

Direct bestellen