• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Over AluminiumStunter.nl

Voordat je iets bestelt, wil je natuurlijk wel weten wie nou eigenlijk verantwoordelijk zijn voor het vervaardigen van je product. Alleen op die manier kun je met een gerust hart je bestelling plaatsen. We snappen dit heel goed en we lichten onszelf dan ook graag even toe. Op deze Over ons-pagina vertellen we je wat meer over onze werkwijze, onze werknemers en onze andere webshops.

Wie zijn wij?

De naam AluminiumStunter zegt het al: bij ons vind je de goedkoopste foto op aluminium van heel Nederland en Europa. Bij ons betaal je geen cent teveel voor je aluminiumprint, doordat wij hem voor de laagste prijs inkopen en weer verkopen. Maar, hoewel wij een lage prijs bieden, valt er aan onze kwaliteit niet te tippen. Wij drukken jouw favoriete foto’s af op de beste kwaliteit aluminium en zorgen met het hele team voor een prachtig eindresultaat. Kom je ergens niet uit of is er iets misgegaan met je bestelling? Dan kun je te allen tijde contact op nemen met onze klantvriendelijke klantenservice. Zij proberen samen met jou overal een oplossing voor te vinden. AluminiumStunter streeft naar de laagste prijs, de hoogste kwaliteit en de beste service.

Groot assortiment

AluminiumStunter biedt je een grote keuzemogelijkheid. Natuurlijk kun je er voor kiezen om een foto op aluminium te laten drukken. Is aluminium echter niet zo jouw ding, maar wil je toch genieten van de scherpe prijs van AluminiumStunter? Dan kun je ook prima een foto op canvas, hout, forex, glas, fotoposter of tuindoek bestellen. Ons team zit altijd vol nieuwe ideeën, dus in de toekomst komen er vast en zeker nog meer opties bij. Naast deze verschillende fotoproducten, kun je ook kiezen uit vele andere mogelijkheden, zoals fotobewerkingen of een fotocollage.

Onze werkwijze

Over onze werkwijze kunnen we kort, maar krachtig zijn. Bij iedere bestelling streven we namelijk telkens weer naar de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs en dat kunnen we maar op één manier bereiken. Wij werken met veel precisie en maken gebruik van de beste materialen en hightech printers. Door onze kwalitatief uitstekende Fine-art printers in te zetten, drukken wij keer op keer scherpe fotoprints op de verschillende materialen. Wij willen dat onze klanten op ieder moment tevreden zijn en bieden daarom gedurende het hele bestelproces de beste service. Alleen door op deze manier te werken, kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten na afloop 100% tevreden zijn met de bestelde producten.

Onze werknemers

Wij doen het natuurlijk niet alleen. Samen met een heel team staan we iedere dag weer voor jou klaar. Al onze werknemers zijn enthousiast, ambitieus en hebben hetzelfde doel voor ogen. We werken met een jong team, waardoor er iedere dag weer creatieve ideeën naar voren komen. Op die manier kunnen we onszelf keer op keer blijven verbeteren. Samen zijn we klantgericht, denken we graag met je mee en zullen we altijd voor alles een oplossing proberen te vinden. Wil je meer te weten komen over onze werknemers of wil je misschien zelf ook deel uit gaan maken van ons team? Bekijk dan snel onze uitgebreide pagina hierover.

Onze andere webshops

Ook op het gebied van webshops zijn we niet alleen. In totaal hebben we vier webshops onder onze hoede. Iedere webshop heeft een eigen specialiteit. Zo kun je bij FotoOpHoutStunter.nl terecht voor de beste kwaliteit foto op hout en vind je bij AluminiumStunter.nl de mooiste foto op aluminium. Wil je je tuin een oppepper geven? Bestel dan je tuindoek bij onze prijsstunter GoedkoopTuindoek.nl. Toch liever een foto op canvas? Dan ben je bij TopDoek.nl aan het juiste adres. Alle webshops hebben één ding gemeen: we streven allemaal naar de hoogste kwaliteit en de laagste prijs!

Waar wacht je nog op? Bestel nu snel jouw gewenste fotoproduct!