• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Kinderfoto op aluminium

Het hele jaar zit vol mooie momenten met je kinderen, momenten waarvan je wellicht het een en ander hebt vastgelegd. Wat is er nou leuker om één van deze mooie momenten steeds weer te kunnen beleven? Laat de foto van je kind(eren) afdrukken op aluminium. Deze kinderfoto op aluminium kun je overal in je huis neerzetten of ophangen. De kamer waar je de kinderfoto op aluminium ophangt, wordt meteen een stuk persoonlijker en gezelliger met een foto van je allerliefste kinderen.

Omschrijving

Ouders vinden het vaak leuk om veel foto’s te maken van hun kinderen. Kinderen ontwikkelen zich erg snel en om alle speciale momenten, zoals de eerste stapjes, te kunnen onthouden leggen we al deze mooie momenten vast. Daarnaast gebeurt er veel in het leven van een kind, ze gaan naar verjaardagsfeestjes, zwemles, logeerpartijtjes, op vakantie en op bezoek naar opa en oma. Deze momenten worden allemaal vastgelegd om blijvende herinneringen te maken. Tegenwoordig is het heel makkelijk om met je telefoon snel even van foto’s van je kind te maken. Maar om mooie herinneringen te maken, zie je ook steeds meer dat kinderen of kleinkinderen een fotoshoot doen bij een fotograaf. Een fotograaf maakt natuurlijk altijd mooie foto’s met goede kwaliteit. Deze mooie foto’s kun je ook laten afdrukken. Want wat is er nou leuker dan opa en oma een foto van de kinderen op aluminium cadeau te doen? Een foto op aluminium kan worden afgedrukt op twee verschillende soorten ondergrond, wit of geborsteld aluminium. Het formaat van een aluminiumplaat kun je zelf uitkiezen, we bieden formaten aan tussen de 20x20 en 120x180 centimeter. Er zijn verschillende mogelijkheden bij het afdrukken van een foto op aluminium. Je kunt een foto op aluminium in zwart-wit of sepia laten afdrukken. Deze bewerkingen kun je aanvinken bij de extra opties, nadat je de foto hebt geüpload via het bestelsysteem.

Heb je zoveel foto’s dat je gewoonweg niet kunt kiezen welke je het mooist vindt? Dan kun je ook een collage op aluminium laten samenstellen door één van onze medewerkers. Aarzel niet langer en bestel vandaag nog een foto van je kind(eren) op aluminium!

Kinderfoto op aluminium   Voorbeeld kinderfoto op aluminium   Broer en zus op aluminium

>Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen