• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Natuurfoto op aluminium

De natuur is prachtig. Dit bewijzen de vele natuurfoto’s die er jaarlijks gemaakt worden wel. Je ziet veel natuurfoto’s als standaard bureaublad achtergrond, in tijdschriften en er worden zelfs prijzen uitgereikt voor de mooiste of meest bijzondere natuurfoto’s. Vaak worden natuurfoto’s in het buitenland gemaakt, maar de natuur in Nederland kan net zo mooi zijn. Natuurfoto's als achtergrond zijn een echte aanrader, zo heb je altijd een beetje de natuur om je heen, zelfs als je in huis zit. 

Natuurfoto's als achtergrond

Zelf maak je waarschijnlijk ook wel natuurfoto’s. Hiervoor hoef je echt niet helemaal naar een ver land af te reizen om mooie kiekjes te schieten. Dat is het leuke van de natuur: het is vlakbij en overal om ons heen. Zelfs als je in de grote stad woont, is er in de buurt wel een stukje natuur te vinden. Je kunt zelfs geweldige foto’s maken van de lucht, zo vanaf je balkon midden in de stad. Je hebt vast zelf wel eens een foto gemaakt van de natuur. Wanneer je een mooi landschap ziet, een zonsopgang of gewoon je eigen tuin, dan ben je al snel geneigd hier een leuke foto van te maken. Het is erg leuk om deze mooie foto’s te laten afdrukken en op te hangen in je huis of juist als cadeau te geven, perfect als natuurfoto's als achtergrond dus! Een natuurfoto laten afdrukken op aluminium is daarom een goed idee. Er zijn verschillende mogelijkheden bij het afdrukken van een foto op aluminium. Ten eerste kun je kiezen tussen wit of geborsteld aluminium. Bij aluminium met een witte toplaag heeft de foto geen aluminiumstructuur en bij aluminium met een geborstelde toplaag krijgt je foto wel een aluminiumstructuur. Ten tweede kun je een foto op aluminium in zwart-wit of sepia laten afdrukken. Deze bewerkingen kun je aanvinken bij de extra opties, nadat je de foto hebt geüpload via het bestelsysteem.

Voorbeelden van de klant

Bekijk hieronder de voorbeelden van een aantal klanten die je al voor gingen en een natuurfoto op aluminium bestelden! Zij hebben de foto met toestemming laten plaatsen, zodat jij ook kunt zien hoe jouw natuurfoto er op aluminium uit komt te zien. Heb jij al een (natuur) foto bij ons besteld en mogen wij deze gebruiken als klant voorbeeld voor onze natuurfoto's als achtergrond? Stuur dan jouw foto, met eventuele reactie, naar info@aluminiumstunter.nl.

Enthousiast geworden? Twijfel dan niet langer en bestel jou mooiste natuurfoto op aluminium bij Aluminiumstunter.nl

Voorbeeld natuurfoto op aluminium   Natuurfoto op aluminium geprint   Foto op aluminium natuur

>Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen