• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Baklijst

Baklijst

Ben jij op zoek naar iets wat jouw foto op canvas nog mooier maakt? Dan is een baklijst hetgeen waar je naar op zoek bent. Met een schilderijlijst voeg je namelijk als het ware een extra dimensie toe aan jouw canvas foto. Een lijst van kunststof materiaal dat een houtachtige structuur heeft, is dé finishing touch voor jouw foto. De zwarte houten lijsten komen daarnaast in vele verschillende formaten, er zit daarom altijd wel een canvas lijst tussen die bij jouw canvas doek past. Goedkoop een baklijst in de wacht slepen doe je natuurlijk bij AluminiumStunter.nl!

Een schilderijlijst voor jouw foto op canvas

Om een canvas nog meer op te laten vallen is het een idee om deze in een schilderijlijst te hangen. Deze houten lijsten van kunststof zijn geschikt voor bijna alle soorten foto op canvas. De formaten van de canvas lijst variëren dan ook van 20x20 cm tot en met 80x120 cm. Een baklijst kopen kan in een prachtige zwarte kleur. Elke baklijst is gemaakt van kunststof en voegt extra effect toe aan jouw foto op canvas. Omdat de lijsten een houten structuur hebben, worden ze ook wel houten lijsten genoemd. De baklijsten zijn zowel met als ook zonder canvas foto te bestellen. Heb je dus een foto op canvas thuis hangen die je in wilt lijsten, dan kun je een losse baklijst kopen. Ben je nog van plan om een canvas te bestellen, dan kun je er dus voor kiezen om een bak lijst als extra optie aan te klikken.

Houten kunststof lijsten voor elk canvas

Het gebruik van kunststof lijsten met houtlook zorgt ervoor dat er meer diepgang in de canvas foto komt en dat deze als een waar schilderij aan jouw muur komt te hangen. Een baklijst zwart staat garant voor een prachtig resultaat. Een foto op canvas met lijst tovert jouw foto op canvas om naar een waar canvas schilderij en valt hiermee nog meer op. Bovendien is een baklijst goedkoop bestellen bij AluminiumStunter geen probleem. Wij leveren de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Bestel vandaag nog jouw eigen baklijst bij AluminiumStunter.nl!