• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Opties

Mogelijkheden

Wat foto’s op aluminium betreft heb je bij ons heel veel verschillende mogelijkheden. Van soort aluminium tot ophangsysteem, wij bieden verschillende opties. Hier vind je al onze opties op een rijtje:

Aluminiumsoorten

Wat soorten aluminium betreft hebben wij aluminium voor binnen- en buitengebruik. De standaard optie is alleen geschikt voor binnen. Wil je je foto toch liever buiten hebben hangen? Dit kun je tijdens het bestelproces aanvinken!

Twee verschillende ondergronden

Een foto op aluminium kan gedrukt worden op twee verschillende ondergronden. Je kunt kiezen voor een geborstelde ondergrond. Hierbij is de structuur van het product duidelijk zichtbaar door de foto heen. De andere optie is een witte ondergrond. De kleuren van de foto zijn hierbij duidelijk en helder. De aluminiumstructuur is hierbij niet zichtbaar door de foto heen. Op onze website kun je voorbeelden vinden van de verschillende ondergronden.

Foto op aluminium voor buiten

Zoals eerder beschreven zijn er verschillen zichtbaar tussen de verschillende ondergronden. Tussen de binnen- of buitenvariant zijn geen verschillen zichtbaar. Die worden bepaald door de witte of grijze (aluminium) ondergrond.
Wanneer je je foto op aluminium buiten wilt gebruiken, kies je voor een foto op dibond. Dibond is ook geschikt om te gebruiken als het gaat om borden die gebruikt worden als naambordje voor bij de deur met foto of om een bedrijfsnaam met logo weer te geven. Zoals eerder genoemd kun je in het bestelproces aangeven of je de afdruk buiten wilt gebruiken. 

Gratis bewerkingen

Tijdens het bestelproces kun je je foto eenvoudig zelf bewerken. Je kunt bijvoorbeeld een zwart-wit of sepia effect toevoegen. Dit is al gedaan met één druk op de knop. Als het blijkt dat je de bewerking toch niet zo mooi vindt als het origineel, kun je deze gemakkelijk weer ongedaan maken. Is er een element in de foto die je storend vindt, maar zelf niet kan bewerken? Dan kun je de foto met opmerking naar info@aluminiumstunter.nl sturen. Wanneer het een kleine ingreep betreft, bijvoorbeeld een datum verwijderen, passen onze ervaren medewerkers dit gratis voor je aan.

Ophangsysteem

We hebben een ophangsysteem dat het ophangen van je wanddecoratie heel gemakkelijk maakt. Je kunt deze bij je foto bestellen als je van plan bent je foto op aluminium op te gaan hangen. Lees meer over ons ophangsysteem op de website.

Direct bestellen