• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op staal

Ben je op zoek naar een origineel idee voor een afdruk van je mooiste foto? Naast canvas, hout en aluminium is foto staal een prachtig materiaal om je foto op te laten afdrukken. Bij AluminiumStunter kun je jouw favoriete afbeeldingen laten afdrukken op een aluminium plaat. Een foto afdrukken op staal is daarnaast zeer hip en helemaal in tegenwoordig. 

Foto op staal

Foto staal heeft een stoer uiterlijk. Een foto afdrukken op staal past erg goed bij de woontrend industrieel. Staal, ook wel gehard ijzer genoemd, is niet alleen een modern en industrieel materiaal, maar ook nog eens erg geschikt om een foto op af te drukken. Met staal als achtergrond krijgt jouw foto een heel modern en levendig effect. Een andere verschijnsel dat tegenwoordig veel terugkomt in de interieurwereld is het combineren van verschillende materialen. Hardere materialen zoals staal en aluminium worden gecombineerd met materialen als hout en canvas. Een foto op staal is dus zeer geschikt als je dit ook wilt toepassen in jouw interieur. Naast dat het foto op metaal drukken stoer en hip is, is het eindresultaat ook persoonlijk en uniek. Doordat je een eigen foto uitzoekt en deze door ons op het materiaal laat drukken heeft het product iets heel persoonlijks. Veelgebruikte foto’s voor een foto op staal zijn familiefoto’s, vakantiefoto’s en leuke selfies!

Jouw foto afdrukken op staal

Bij AluminiumStunter willen wij de beste kwaliteit foto op staal voor de laagste prijs. Daarom gebruiken we staal van de beste kwaliteit. Wij hebben twee verschillende aluminiumsoorten in ons assortiment, bij de aluminiumplaat met een witte ondergrond is de structuur van de plaat niet goed zichtbaar maar zijn de witte delen van de afbeelding beter zichtbaar. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een foto op een geborstelde plaat, hier is de structuur van het staal duidelijk zichtbaar en ook te voelen. Nadat de afbeelding op de foto op dibond is afgedrukt voeren we áltijd een kwaliteitscheck uit. Daarbij hebben we jarenlange ervaring met het produceren van fotoproducten. Je bent er dus van verzekerd dat je foto in perfecte staat bij je thuis aankomt. Dus ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau of een geschikte wanddecoratie voor je eigen huis? Zoek dan niet verder! Een foto afdrukken op aluminium is een nieuw, modern en hip product met een persoonlijke touch. Leuk om cadeau te doen of om zelf te houden. Via de onderstaande button kun je eenvoudig jouw afdruk op aluminium bestellen.

Direct bestellen