• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op staal

Ben je op zoek naar een origineel idee voor een afdruk van je mooiste foto? Naast canvas, hout en aluminium is foto staal een prachtig materiaal om je foto op te laten afdrukken. Bij AluminiumStunter kun je naast aluminium ook foto staal kiezen als materiaal om je plaatjes op te laten printen. Een foto afdrukken op staal is daarnaast zeer hip en helemaal in tegenwoordig. 

Foto op staal

Foto staal heeft een stoer uiterlijk. Een foto afdrukken op staal past erg goed bij de woontrend industrieel. Staal, ook wel gehard ijzer genoemd, is niet alleen een modern en industrieel materiaal, maar ook nog eens erg geschikt om een foto op af te drukken. Met staal als achtergrond krijgt je foto een heel modern en levendig effect. Een andere verschijnsel dat tegenwoordig veel terugkomt in de interieurwereld is het combineren van verschillende materialen. Hardere materialen zoals staal en aluminium worden gecombineerd met materialen als hout en canvas. Een foto op staal is dus zeer geschikt als je dit ook wilt toepassen in jouw interieur. Naast dat het foto op metaal drukken stoer en hip is, is het eindresultaat ook persoonlijk en uniek. Doordat je een eigen foto uitzoekt en deze door ons op het materiaal laat drukken heeft het product iets heel persoonlijks. Veelgebruikte foto’s voor een foto op staal zijn familiefoto’s, vakantiefoto’s en leuke selfies!

Bij AluminiumStunter willen wij de beste kwaliteit foto op staal voor de laagste prijs. Daarom gebruiken we staal van de beste kwaliteit. Na het opdrukken van de foto op het materiaal voeren we áltijd een kwaliteitscheck uit. Daarbij hebben we jarenlange ervaring met het produceren van fotoproducten. Je bent er dus van verzekerd dat je foto in perfecte staat bij je thuis aankomt.

Dus ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau of een geschikte wanddecoratie voor je eigen huis? Zoek dan niet verder! Een foto afdrukken op staal is een nieuw, modern en hip product met een persoonlijke touch. Leuk om cadeau te doen of om zelf te houden.

Direct bestellen