• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op linnen 

Foto op linnen

Op zoek naar een andere manier om een foto in jouw interieur op te hangen in plaats van in een standaard fotolijstje? Dan is een foto op linnen een goede optie voor jou! Een foto op linnen is de laatste jaren steeds populairder geworden en hangt dan ook al in veel huishoudens in Nederland. Waar wacht je dus nog op? Naast foto’s kun je er trouwens ook voor kiezen om een afbeelding of een voor u bijzondere tekst af te laten drukken op linnen. Met een foto op linnen fleur je de kamer net wat meer op, of dit nu de woonkamer, keuken of slaapkamer is.

Canvas

Een foto op linnen wordt afgedrukt op echt canvasdoek en wordt daarom ook wel een foto op canvas of foto op doek genoemd. Een foto op linnen is verkrijgbaar in bijna ieder formaat, zowel groot als klein. Nadat je een formaat hebt gekozen kun je je eigen uitsnede maken van de foto. Je kunt dus zelf kiezen welk deel van de foto je op linnen wilt laten afdrukken. Vervolgens kun je ook nog enkele bewerkingen aanbrengen aan de foto, zoals de foto in sepia of zwart-wit af laten drukken. Ook is het mogelijk om meerdere foto’s op één doek af te laten drukken. Op deze manier maak je een collage op linnen.
Een foto op canvas wordt op een houten frame gespannen. Hierbij kun je kiezen voor een frame van 2 cm dik of een frame van 4 cm dik. Een frame van 4 cm dik zorgt er voor dat de foto verder van de muur afhangt en er op die manier eigenlijk een beetje uitspringt.
Met een foto op linnen heb je je mooiste herinneringen op een originele manier aan de wand, dus wacht niet langer en bestel! Daarnaast maak je met een foto op linnen als cadeau een bijzondere indruk en zorg je voor een unieke verrassing.
Een foto op linnen, canvas of doek is al verkrijgbaar vanaf €1,75 en wordt geleverd binnen 5 werkdagen.

Direct bestellen