• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Tekst op canvas

Ben jij op zoek naar een manier om jouw foto aan de muur nog specialer te maken? Dan bieden wij jou een unieke kans! Het is nu namelijk mogelijk om naast de reguliere foto’s op canvas ook een foto met tekst op canvas af te laten drukken bij Aluminiumstunter. Wil je liever die ene fantastische quote afdrukken dan kun je bij ons kiezen voor om een tekst op canvas maken. Je kiest dan zelf de tekst om deze vervolgens af te laten drukken op canvas. Met een tekst op canvas bieden wij de kans om een bepaalde afbeelding of foto toe te lichten. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om een locatie, een naam of een datum toe te voegen aan jouw foto. Dit alles is nu mogelijk in onze handige besteltool. Wij leggen het graag aan jou uit want het is gemakkelijker dan denkt!

 

Hoe maak je een foto en tekst op canvas?

Het is niet moeilijk om een foto op canvas met tekst af te laten drukken. Je zoekt bijvoorbeeld een leuke quote op internet op om deze vervolgens te downloaden en te uploaden op onze website. Dit is ideaal voor een foto en tekst op canvas! Zoek je een leuke quote dan kun je bijvoorbeeld kijken op Google afbeelding of Pinterest. Hier vind je honderden pakkende, inspirerende en voornamelijk hilarische quotes. Heb je toch liever een eigen foto met tekst op canvas? Dan kun je dit gratis doen in onze uiterst handige en voornamelijk gemakkelijke besteltool!

 

Foto en tekst op canvas?

Er is iets nieuws toegevoegd aan onze handige besteltool! Het is nu mogelijk om een tekst op op doek te laten drukken. Op deze manier maak je jouw foto nog persoonlijker en wordt jouw foto echt uniek! Hierbij kun je denken aan een toelichting, namen van personen een datum en ga zo maar door. Wij bieden met een foto en tekst op canvas eindeloze mogelijkheden. Je kunt namelijk variëren in lettertype, grootte en kleur. Het toevoegen van tekst gaat als volgt: Allereerst upload je de gewenste foto en kies je een formaat, uitsnede en framedikte. Daarna klik je op het kopje tekst om daarna tekst toe te voegen. Tot slot kun je de tekst nog verplaatsen door op de knop veranderen te klikken.

 

Heb je nog vragen over tekst op canvas? Schroom niet en neem contact met ons op zodat wij jou kunnen helpen! Een tekst op canvas bestellen was nog nooit zo eenvoudig!