• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Geborstelde foto op aluminium

Een geborstelde foto op aluminium is één van de twee mogelijke afwerkingen bij het bestellen van een foto op aluminium op AluminiumStunter.nl. Deze afwerking is volledig gratis en geeft een stoere uitstraling aan de foto. Je namelijk bij witte delen in de foto de aluminiumstructuur erdoorheen. Een geborstelde foto op aluminium heb je al vanaf €3,95 op AluminiumStunter.nl!

Waarom een geborstelde foto op aluminium?

Bij een geborstelde foto op aluminium is er sprake van een transparante bedrukking. Door een geborstelde toplaag zie je de witte kleuren als doorzichtig. De aluminiumkleur/structuur wordt hierdoor zichtbaar. Dit is anders dan de aluminiumsoort wit, waarbij wit niet wordt geprint, maar je de witte laag onder de print ziet. De toplaag, waarop de foto zit, krijgt hierdoor een stoere en industriële uitstraling. De optie van een geborstelde toplaag is eenvoudig aan te klikken in onze besteltool. Eerst moet je natuurlijk een foto uitkiezen. Dit kan bijvoorbeeld een natuurfoto, familiefoto of een dierenfoto zijn. Het is maar net wat voor soort foto jij het mooiste vindt. Voor inspiratie kun je eens op onze voorbeeldenpagina kijken. Naast de foto en de afwerking/aluminiumsoort zijn er meer keuzemogelijkheden. Er zijn formaten beschikbaar met variërende afmetingen van 20 x 20 cm tot en met 120 x 180 cm. Hiermee kan de uitsnede staand of liggend zijn. Er zijn aluminiumplaten beschikbaar voor binnen- of buitengebruik.

Eenvoudig een geborstelde foto op aluminium bestellen

Zoals eerder genoemd is er dus veel te kiezen. Je kunt de foto, het formaat, gebruik en de aluminiumsoort kiezen. Als je de foto nog wilt veranderen, kan dit ook. Er zijn een aantal fotobewerkingen die je in de besteltool kunt selecteren. Ook zijn er een aantal fotobewerkingen die door onze vormgever professioneel worden toegepast voor een kleine meerprijs. Met al deze keuzemogelijkheden kun je het product precies naar jouw stijl en behoeftes aanpassen en past het altijd bij je interieur. Na een bestelling wordt jouw foto op aluminium binnen 1 tot 3 werkdagen verstuurd. De verzendkosten hiervoor bedragen €5,95. Bestellingen vanaf €48 worden GRATIS verzonden! Ook is er een ophangsysteem te bestellen, dat bestaat uit een plaatje met plakstrip, een plug, een schroef en afstandhouders.

Bestel vandaag nog een geborstelde foto op aluminium vanaf €5,65 op AluminiumStunter.nl!

Direct bestellen