• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op aluminium wit

Één van de aluminiumsoorten waaruit je kunt kiezen is een foto op aluminium wit. Bij deze optie wordt de kleur wit niet geprint. Er zit een witte laag onder de print, waardoor je de kleur wit dus wel in de foto ziet. Deze aluminiumsoort geeft een scherpe afdruk van de foto, met een luxe uitstraling. Een foto op aluminium is verkrijgbaar in verschillende formaten, van 20 x 20 cm tot en met 180 x 120 cm.

Wat is een foto op aluminium wit?

Bij het kiezen van een aluminiumsoort heb je twee opties: wit of geborsteld. Bij de aluminiumsoort wit wordt de kleur wit in de foto niet geprint, maar zit er een witte laag onder de print. Hierdoor zie je de witte ondergrond door de foto heen. Dit geeft de foto een diepte-effect. Hiermee haal je een unieke wanddecoratie in huis. De foto komt zeker weten goed tot zijn recht. Jij moet eerst een mooie foto kiezen die je graag wilt ophangen. Ook kun je natuurlijk een foto op aluminium wit cadeau geven. Voorbeelden van foto’s die kunnen worden afgedrukt zijn een natuurfoto, familiefoto, dierenfoto, vakantiefoto of een kinderfoto. Een foto op aluminium is 3 millimeter dik, en dus een dun en strak product. Ook is het product verkrijgbaar in formaten van 20 x 20 cm tot en met 180 x 120 cm. Een aluminium plaat kan dus een vierkante, liggende of staande uitsnede hebben.

Hoe bestel ik een foto op aluminium wit?

Allereerst is natuurlijk de zaak om een goede foto uit te kiezen. Een wanddecoratie met jouw persoonlijke foto is een unieke vorm van decoratie, en haalt leuke herinneringen op. Kies daarom voor jouw favoriete foto aan de muur. In de besteltool kun je de foto eventueel aanpassen met fotobewerkingen, zoals zwart-wit, sepia of tekst. Ook zijn er fotobewerkingen die voor een meerprijs worden toegepast door onze professionele vormgever, zoals een fotocollage. Dan kun je nog uit veel formaten kiezen. Ook kun je kiezen om een ophangsysteem te bestellen, deze heb je vanaf €4,97. Bij grotere formaten rekenen wij iets meer, omdat deze aluminiumplaten wat zwaarder zijn en dus een groter ophangsysteem nodig hebben. Na de bestelling wordt jouw product al binnen 3 tot 5 werkdagen verstuurd. Voor de verzendkosten wordt €5,95 in rekening gebracht. Bestellingen vanaf €48 worden GRATIS verzonden. Bestel daarom vandaag nog een foto op aluminium wit op AluminiumStunter.nl!

Direct bestellen