• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Vaderdagcadeau foto op aluminium

Een origineel vaderdagcadeau is een foto op aluminium! Je wilt natuurlijk graag een persoonlijk en uniek cadeau aan je vader geven met Vaderdag, maar het kan lastig zijn om iets te bedenken. Een foto op aluminium is hier de oplossing voor! Iedereen heeft wel een mooie foto van of met zijn of haar vader. Laat deze afdrukken op één van onze vele formaten aluminium en wij doen de rest voor je. Bestel snel een foto op aluminium als vaderdagcadeau!

Waarom een foto op aluminium als vaderdagcadeau?

Vaders zijn stoer en verdienen met vaderdag natuurlijk het beste cadeau. Gereedschap heeft ‘ie vast al genoeg en dit is natuurlijk ook niet erg persoonlijk. Wil je graag een persoonlijke draai aan je cadeau geven? Laat dan een foto met je vader afdrukken op een wanddecoratie. Aluminium is hier erg geschikt voor. Wij drukken namelijk onze foto’s op aluminium van strak en glad plaatmateriaal. Hierbij heb je keuze uit wit of geborsteld aluminium. Bij wit aluminium komen de kleuren van de foto het beste tot hun recht. Bij geborsteld aluminium zie je de aluminium structuur duidelijker door je foto.
Een foto met je vader is dus zeer geschikt om af te laten drukken op aluminum. Het aluminium geeft een stoere uitstraling aan de foto van jullie samen, wat het écht iets voor Vaderdag maakt! Dit kan voor je pa, maar ook voor je opa of man. De vader van je kinderen zal hier namelijk ook heel blij mee zijn! Daarnaast bestel je een foto op aluminium erg voordelig en profiteer je van snelle levering. Vind je het lastig om voor je vader een foto uit te zoeken? Dan kun je het kiezen aan hem overlaten en een AluminiumStunter.nl cadeaubon geven.

Hoe bestel ik een foto op aluminium als vaderdagcadeau?

Het bestellen van een foto op aluminium voor vaderdag gaat in de volgende simpele stappen:

  1. Selecteer het product van jouw keuze;
  2. Upload de gewenste foto;
  3. Selecteer het formaat, de uitsnede en afwerking;
  4. Voeg eventueel nog een ophangsysteem of andere extra optie bij;
  5. Rond je bestelling af en wij doen de rest!

Wanneer je hebt besteld, wordt jouw Vaderdag foto op aluminium binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden!

Bestel snel een foto op aluminium als vaderdagcadeau!

Direct bestellen