• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Sinterklaascadeau foto op aluminium

Wanneer je op zoek bent naar een origineel sinterklaascadeau, is een foto op aluminium erg geschikt! De Sint wil natuurlijk wel een cadeau geven waar de ontvanger blij mee zal zijn! Een foto op aluminium is super leuk en persoonlijk om op pakjesavond te geven. Laat als Sint een mooie foto op aluminium afdrukken en geef deze cadeau aan de brave kinderen en volwassenen! Bestel daarom snel een foto op aluminium als goedkoop sinterklaascadeau!

Een uniek sinterklaascadeau met de foto op aluminium

5 december is het weer zover, pakjesavond! Elk jaar willen de Sint en zijn pieten natuurlijk met een origineel sinterklaascadeau komen, maar dat kan wel eens lastig zijn! Om deze reden bieden wij de helpende hand. Een foto op aluminium is namelijk super leuk om te geven. Een familiefoto op aluminium is bijvoorbeeld erg leuk, maar je kunt er eigenlijk alle kanten mee op! Om deze reden vind je dan ook vaak een foto op aluminium met gedicht in de zak van Sinterklaas. Een foto op aluminium is erg leuk om met Sinterklaas te geven. Het past namelijk in bijna elk interieur. Een foto op aluminium heeft een stoere en industriële look, wat jouw foto net die extra uitstraling geeft. Daarnaast is het een voordelig sinterklaascadeau, want het is verkrijgbaar onder de € 10,-. Ideaal voor lootjes trekken!

Een foto op aluminium als sinterklaascadeau bestellen

Wanneer je als Sint graag een foto op aluminium wil bestellen, gaat dit in een aantal simpele stappen:

  1. Selecteer de gewenste materiaalsoort; 
  2. Upload een foto naar keuze; 
  3. Kies de uitsnede, het formaat en de afwerking; 
  4. Voeg eventuele extra opties bij of voer fotobewerkingen uit; 
  5. Rond de bestelling af. 

Wanneer de bestelling geplaatst is, gaan wij de foto op aluminium zo snel mogelijk maken. De aluminium foto wordt dan binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden! Vind je het als Sint lastig om voor iemand anders een foto op aluminium uit te kiezen? Laat de keuze dan aan de ontvanger over. Als oplossing kun je de AluminiumStunter.nl cadeaubon bestellen. Deze is in te leveren op ons volledige assortiment en zo weet je zeker dat de ontvanger er blij mee zal zijn!

Direct bestellen