• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Moederdagcadeau foto op aluminium

Een foto op aluminium is een aanrader als Moederdagcadeau! Jouw moeder verdient met Moederdag natuurlijk een uniek cadeau. Een foto op aluminium is hier erg geschikt voor. Laat een mooie foto met jouw mama of oma afdrukken op aluminium en verras haar! Het aluminium geeft jouw foto een stoere, industriële uitstraling. Bij AluminiumStunter.nl bestel je een foto op aluminium erg voordelig en profiteer je van snelle levering.

Een foto op aluminium als Moederdagcadeau

Een moeder, oma of andere belangrijke vrouw verdient met Moederdag een uniek cadeau! Nu kan het lastig zijn om een origineel cadeau te bedenken. Wil je graag een extra persoonlijk cadeau geven? Dan raden wij jou een foto op aluminium aan voor Moederdag. Je kunt bijvoorbeeld een mooie foto van jou en je moeder af laten drukken op aluminium. Ze zal super blij zijn met dit cadeau van haar zoon of dochter! Aluminium is super geschikt om een mooie Moederdag foto op af te laten drukken. Het plaatmateriaal is namelijk glad en strak, wat voor een mooie afdruk van je foto zorgt. Wil je dat de kleuren van jouw foto zo goed mogelijk tot hun recht komen? Kies dan voor een foto op aluminium met een witte ondergrond. Wil je liever meer van de aluminium structuur zien? Kies dan voor de geborstelde ondergrond. In beide gevallen krijgt jouw foto met je mama een stoere, industriële look. Hier zal je moeder of oma zeker blij mee zijn! Vind je het lastig om voor je moeder te kiezen? Laat haar dan zelf een keuze maken en geef haar de Aluminiumstunter.nl cadeaubon.

Een foto op aluminium als uniek Moederdagcadeau bestellen

Je bestelt een foto op aluminium bij ons voordelig voor lage prijzen. Het bestellen gaat erg gemakkelijk in een aantal stappen. Allereerst kies je de materiaalsoort waar jouw foto op wordt afgedrukt. Dit kan aluminium zijn, maar ook hout, canvas of een ander materiaal. Wanneer je de materiaalsoort geselecteerd hebt, kun je de foto met je moeder uploaden. Heb je dit gedaan? Dan kun je bij de volgende stap het formaat, de uitsnede en de afwerking kiezen. Daarna kun je aangeven of je extra opties wilt bijbestellen en vervolgens je bestelling afronden. Bestel vandaag nog een foto op aluminium als Moederdagcadeau!

Direct bestellen