• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op dibond

Nog steeds op zoek naar een unieke vorm van wanddecoratie? Ben jij iemand die graag out of the box denkt en niet de voorkeur geeft aan iets wat ‘iedereen’ al heeft dan is een foto op dibond de oplossing voor jouw muur. Met deze wanddecoratie haal je iets origineels in huis en tover je die saaie wand in een mum van tijd om tot een stijlvolle muur!

Dibond foto - Wat houdt dit in?

Een van de veelgestelde vragen luidt als volgt: Wat is dibond eigenlijk? Op deze pagina vindt jij het antwoord op deze vraag. Dibond is in feite niks anders dan het inmiddels redelijk bekende foto op aluminium. Met andere woorden: Een foto op dibond is een stevig en stijlvolle versie van een poster. Dibond foto’s zijn vaak te vinden in magazines die zich richten op wonen en het stijlen daarvan. Een dibond foto is zeer populair onder moderne gezinnen en biedt een strakke look binnen jouw kamer. Daarnaast is een foto op dibond ideaal om jouw cafe, restaurant, hotelkamers of galerie een decoratieve update te geven!

Foto op dibond afdrukken

Zoek je nog een manier om die ene fantastische foto tot zijn recht te laten komen? Dan is een foto op dibond dé oplossing. Jouw favoriete foto wordt haarscherp afgedrukt en omgetoverd tot stevige wanddecoratie. In onze handige besteltool is het mogelijk om effecten toe te voegen aan jouw foto. Hierbij kun je denken aan zwart wit of bijvoorbeeld sepia. Deze effecten kunnen jouw favoriete foto nog specialer maken. Wij zorgen er voor dat jij kwaliteit ontvangt voor een lage prijs. In vergelijking met andere aanbieders zijn onze producten van betere kwaliteit en betaal je minder!

Wij hopen je op deze manier duidelijk gemaakt hebben wat dibond is. Heb je nog wel een vraag dan staan wij uiteraard voor je klaar en kun je altijd contact opnemen! Onze klantenservice staat namelijk altijd voor je klaar! Bestel nu snel jouw voordelige foto op dibond!