• Al meer dan 100.000 platen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €48
  • Goedkoopste van Nederland!

Een moment geduld aub..

Foto op canvas voor buiten

Wij van AluminiumStunter staan natuurlijk bekend om onze foto afdrukken op aluminium, maar eigenlijk is dit nog maar een klein deel van ons hele aanbod. Zo verkopen wij ook foto’s op hout, glas of canvas. Over de foto op canvas krijgen we vaak de vraag: ‘kan canvas buiten worden opgehangen?’ Een canvas buiten ophangen is natuurlijk de perfecte manier om jouw tuin op een persoonlijke manier vorm te geven. Wij zijn dan ook blij dat we kunnen melden dat wij de optie bieden om een canvas foto buiten op te hangen. Wij zullen hieronder meer informatie geven over deze mogelijkheid!

Waar wordt een canvas voor buiten van gemaakt?

Een foto op canvas voor buiten vind je onder het kopje tuinposter. Onze tuinposters zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en hierdoor hoef jij niet bang te zijn dat de kwaliteit van jouw fotoproduct minder zal worden. Door het gebruik van UV-bestendige inkt is de foto op canvas voor buiten beschermd tegen het felle zonlicht. Een tuinposter en een foto op canvas voor buiten worden allebei van dit weerbestendige materiaal gemaakt. De canvas foto buiten wordt op een houten frame geslagen. Hier zit het grote verschil met de tuinposter, dit product heeft geen houten frame. Een foto op canvas buiten ophangen is dus zeker mogelijk, maar door de mogelijkheid tot uitzetten van het houten frame raden wij onze klanten vaak wel aan om de canvas buiten onder een afdakje te hangen. Op die manier blijft de canvas foto voor buiten het mooist!

Waar kan ik een canvas foto voor buiten bestellen?

Wanneer je een canvas voor buiten wilt gaan bestellen kun je dus het beste onder het kopje ‘tuinposter’ kijken. Hier zul je onder het kopje ‘bevestiging’ aan kunnen geven of je kiest voor een losse tuinposter of voor een bevestiging op een houten frame. Zodra je dit hebt aangegeven heb je nog de keuze uit verschillende formaten. Niet iedereen is natuurlijk op zoek naar dezelfde grote canvas foto voor buiten en daarom proberen wij zoveel mogelijk formaten aan te bieden. Zodra je alles hebt ingevuld gaan wij direct bezig met het produceren van jouw foto op canvas voor buiten. Op deze manier kun jij binnen enkele dagen al genieten van een unieke en persoonlijke decoratie voor in de tuin. De vraag: ‘kan canvas buiten worden opgehangen?’ hebben wij nu hopelijk zo goed mogelijk beantwoord. Mocht je nog met andere vragen zitten over onze fotoproducten dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar!

Jouw favoriete foto op canvas buiten ophangen is absoluut mogelijk. Wacht niet langer en haal dit product in huis!